Voor 23.30 uur besteld is morgen in huis!*Verzending en Levering

Voor 23:30 besteld is morgen in huis!*

Bij FashionGoals doen wij ons best om de mooiste must have fashion aan te bieden tegen een lage prijs omdat wij niet willen dat je teveel betaald. Daarnaast weten wij hoe belangrijk het is om je spullen snel in huis te hebben. Bestel je voor 23:30 dan heb je je bestelling de volgende dag is huis. Let op: wij leveren 6 dagen per week van maandag tot en met zaterdag. In onderstaand schema kan je kijken wanneer je je jouw bestelling kan verwachten;

Besteld op:  Levering op:
Zaterdag en zondag tot 16:00 uur Maandag
Zondag na 16:00 uur en maandag vóór 23:30 uur Dinsdag
Dinsdag vóór 23:30 uur Woensdag
Woensdag vóór 23:30 uur Donderdag
Donderdag vóór 23:30 uur Vrijdag
Vrijdag vóór 23:30 uur Zaterdag


*Houd er rekening mee dat vanwege het Corona virus het helaas kan voorkomen dat een pakketje wat vertraging op loopt. Excuses voor het ongemak.

*Belgische zendingen worden op werkdagen verwerkt tot 21:00 uur in plaats van 23:30 uur!
**In België wordt niet op zaterdag geleverd. Alleen op werkdagen geleverd (maandag tot en met vrijdag)!
***Het kan wel eens gebeuren dat jouw pakketje vertraging oploopt. FashionGoals en DHL doen ons best om dit te voorkomen. Heb je jouw pakketje na 3 dagen nog niet binnen? Reageer dan op het mailtje van GoParcel en we gaan uitzoeken waar je pakketje blijft!

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland wordt €4,95 gerekend en binnen België is dit €6,95.

Het pakketje wordt binnen de hierboven genoemde tijd geleverd met uitzondering van pre-orders. Deze worden op de aangegeven datum verzonden met een levering van 1 tot 2 werkdagen. 

Heb je nog overige vragen over de verzending of levering? Neem dan contact op met FashionGoals via het contactformulier of stuur een e-mail met jouw vraag naar info@fashiongoals.nl